La Morruda

El dissabte, 19 de febrer a les 8:00, vam fer l'eixida programada de 73 km a l'olivera milenària "La Morruda". Finalment, van ser 78 km. En Wikiloc està la ruta i les fotos: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1491237.
Calentàrem pel Pla d'Andanes (Cobardes), on Verí, Juanjo i el Xaporro seguiren de molt prop a Nardet.
Paràrem en Portacoeli per a després pujar pel Portixol on algú ja pagà l'excés de forces. En la font de la Gota tornàrem a parar per fer-se la barreta i el Soro es menjà la que prèviament s'havia elaborat: pa amb tomateta i anxoves. Des d'allí pujàrem pel barranc de la Villuela cap la font i casa de Tristán, punt més alt de la ruta. Després baixàrem cap a la Morruda on es fèrem unes fotos i ràpidament se'n anàrem a esmorzar al restaurant Millán, on Lloret celebrà el seu aniversari (11:20 a 12:00).
Després d'esmorzar, seguirem ruta cap abaix, per la Via Menera fins Torres Torres, Estivella i Gilet. Ací les forces començàren a fluixejar. Seguírem pel camí de Sant Jaume i en el bi-pas de Puçol, Paco es féu amb la medalla per davant de Juanjo. Arrivàrem a les 13:20 a Rafelbunyol.
Féu un dia molt bó. Pepe, (de Meliana?), trencà la cadena en dues ocasions pujant el barranc cap a Tristán. Llevant aquest xicotet incident que Verí arreglà (vore foto), tots arrivàrem bé a casa, sense masa problema. Bueno, arrivant a Puçol, a Lloret li vingué l'agradable record del brindis del xampany del seu aniversari, es despistà i tornà pel Campo Aníbal, pero satisfet.

Visites: